Tag "maturanteve"

Verifikohen testet e maturantëve

Pavarësisht masave të sigurisë të cilat u shtuan këtë vit, nuk kanë munguar testet e parregullta, për të cilat dyshohet se maturantët kanë kopjuar në provimin e letërsisë dhe gjuhës