Tag "Matura Shteterore"

Dështon sërish matura shtetërore, dalin përgjigjet pa mbaruar testi

Mijëra maturantë po i nënshtrohen sot provimit të Anglishtes në qindra shkolla të vendit. Ende pa mbaruar provimi janë publikuar përgjigjet e sakta për pyetjet e provimit të sotëm në

Matura Shtetërore për sezonin e vjeshtës, ja datat e provimeve

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar datat për provimet e Maturës Shtetërore për sezonin e vjeshtës. Sipas MAS, provimi i Gjuhës së Huaj do të zhvillohet më 1 shtator

Nisi plotësimi i formularit A2, ja datat sipas qarqeve

Java e fundit e korrikut dhe ditët e para të gushtit jashtë shumë të rëndësishme për mijëra maturantë që duan të nisin studimet në universitet në vitin e ri akademik

Me 23 maj provimi i gjuhës së huaj në Maturën Shtetërore

Me 23 maj, rreth 41 mijë maturantë do t’i nënshtrohen provimit të parë të Maturës Shtetërore për këtë vit, atij të gjuhës së huaj me detyrim. Ndryshimi këtë vit është

Skandal me Maturën Shtetërore, Ministria “shet” tezën e provimit

Skandal në Ministrinë e Arsimit. Bëhet e ditur se, “Varianti B” i testit të Matematikës, të cilit i janë nënshtruar dje rreth 24 mijë maturanët nga 45,032 nxënës në shkallë

Matura Shtetërore, provim i detyruar edhe gjuha e huaj

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka nxjerrë në prag të mbylljes së vitit 2013 udhëzimin për Maturën Shtetërore 2014. Ndryshe nga vitet e shkuara të gjithë nxënësit që mbarojnë shkollën

Matura 2013, dalin edhe notat e lëndëve me zgjedhje

Ministria e Arsimit sapo ka nxjerrë edhe rezultatet e testit të lëndëve me zgjedhje të Maturës Shtetërore për vitin 2013. Tashmë, maturantët pas zhvillimit të testeve do të duhet të

Matura shtetërore, rreth 40 mijë nxënës

Pas shtyrjes se afatit, si pasojë e problemeve me internetin ne disa qytete të vendit, Ministria e Arsimit dhe Shkencës konfirmon mbylljen e regjistrimeve “on line” të maturantëve. Agjencia Kombëtare

Maturantët, mundësi për të ridhënë provimetMaturantët, mundësi për të ridhënë provimet

Ministria e Arsimit në rregulloren e re të Maturës Shtetërore u jep mundësi maturantëve që të japin provimet me zgjedhje, pavarësisht se ata mund të rezultojnë ngelës në provimet me