Tag "matura 2016"

Udhëzimi për maturën 2016, nuk do të ketë asnjë lidhje me atë të kaluarin

Zv/Ministrja e Arsimit dhe Sportit Nora Malaj ka deklaruar se udhëzimi për maturën 2016, nuk do të jetë si viteve të kaluara. Udhëzimi i ri do të jetë krejtësisht ndryshe.