Tag "Matthew Mosshart"

Kelly Osborne & Matthew Mosshart prishin fejesen

Kelly Osborne është sërish beqare. Ajo dhe Matthew Mosshart kanë vendosur që t’i japin fund fejesës së tyre. Ndarja e tyre është bërë në mënyrë miqësore, dhe thonë se do