Tag "Matthew Mc Conaughey"

Zgjohet nga koma dhe kujton se është Matthew Mc Conaughey

Kur Rory Curtis, 25 vjeçar nga Birmingham, u zgjua nga koma, gjendje në të cilën qëndroi për 6 ditë, kujtonte se ishte një njeri I ri. Në kuptimin që fliste