Tag "matmuja"

Ngjarja, Matmuja vuri tritolin në farmaci, e u largua drejt Durrësit

Personi që dyshohet se ka vënë tritolin në farmacinë e Bashkim Tahirit dhe në stacionin e autobusit në rrugën “Muhamet Gjollesha”, Lumjan Matmuja, sapo ka mbaruar detyrën e tij, është