Tag "Matisse"

Picasso, Matisse dhe Monet, kryeveprat digjen në furrë

Shtatë kryeveprat e Picassso, Matisse dhe Monet, të vjedhura në muajin tetor të vitit 2012 nga muzeu i Roterdamit kishin një vlerë që shkonte nga 50 deri në 100 milionë