Tag "matic"

Arrestohet ish-ministrja serbe Jasna Matiç

Jasna Matiç, ish ministrja e Telekomunikacionit në Qeverinë e Serbisë, e cila aktualisht është drejtoreshë e Agjencisë për investime të huaja dhe promovimin e eksportit të Serbisë është arrestuar gjatë