Tag "gezim kruja"

Bashkia e Shkodres u ul rrogën Zyliha Milotit dhe Gëzim Krujës: S’keni shkollën e lartë

Edhe pse kanë më shumë së 50 vite në skenën e estradës dhe teatrit Migjeni, bashkia e Shkodres u ka ulur rrogën mujore disa aktorëve të njohur si Zyliha Milotit,