Tag "Gëzim Çela u lirua në 2009-ën"

Trafiku i kokainës, zbardhet vendimi, Gëzim Çela u lirua në 2009-ën

Zbardhet vendimi që ka liruar nga burgu Gëzim Çelën, personin e shpallur në kërkim, në shtëpinë e të cilit u sekuestrua një sasi e madhe droge dhe armësh, gjatë operacionit