Tag "gezi"

Turqi, krijohet partia “Gezi”, e frymëzuar nga protestat e verës

Një grup muzikantësh dhe artistësh turq krijuan një parti politike të quajtur “Gezi”, frymëzuar nga emri i një parku të vogël në Stamboll shkatërrimi i të cilit shkaktoi një valë