Tag "gezhoja"

“Gëzhoja e vjetër”. Ja filmi që shpëtoi Armando Prengën nga qelia

Edhe pse plagosi 4 persona dhe u akuzuar edhe për armëmbajtje pa leje, deputeti i PS-së Armando Prenga u lirua nga Gjykata e Lartë. Një gëzhojë e gjetur 50 ditë