Tag "gezetaret"

Gazetarët grekë në shtëpinë e Ilia Karelit (Foto)

Gazetarët grekë kanë shkuar në fshatin e lindjes së Kudret Kumes, dhe kanë takuar e biseduar aty me të afërmit e tij. Nëna 70-vjeçare e Ilias dhe vëllai i tij