Tag "getorar"

Geti e Marina i shprehin dashuri njëri-tjetrit edhe publikisht (Foto)

Lidhja e dashurisë mes Marina Vjollcës dhe reperit kosovar Getoar Selimi tashmë është thuajse 100% zyrtare edhe pse ata nuk kanë pranuar ende asgjë për lidhjen e tyre, por sipas