Tag "Gështenjat"

Gështenjat pastrojnë gjakun

Gështenjat sikurse edhe gjethet e saj, janë shume të dobishme për organizmin tonë. Teksa përmbajnë vlera të larta ushqyese, gjethet e saj përdoren për çaj. Është vërtetuar se gështenja pastron

Gështenjat kanë vlera të larta ushqyese e dietike

Gështenja është një bimë mjaft e përhapur jo vetëm në Evropë por edhe në vendin tonë. Falë përbërësve të saj, përdorimi i gështenjës në mjekësinë popullore është i njohur dhe