Tag "gerti pashja"

Nëna dhe nusja e Gerti Pashjas: Gerti nuk prek armë, s’ka qenë kurrë në Siri

Nëna dhe bashkëshortja e 30-vjeçarit Gerti Pashja, i akuzuar për terrorizëm dhe i lënë sot në burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda, hedhin dyshime mbi zhvillimin e procesit gjyqësor.

Rekrutonte xhihadistë në Siri, Gjykata lë në burg Gerti Pashjan

I akuzuari si organizator i rekrutimit të xhihadistëve shqiptarë për në Siri, Gerti Pashja, doli sot para togave të zeza. Rreth orës 08.30 Pashja u paraqit në Gjykatën e Krimeve