Tag "gersheta"

Gërshetat kthehen në modë! Ja modelet më të preferuara të yjeve

Dikur gërshetat na i bënin mamatë që floket të mos na ngatërroheshin dhe t’i krihnim kollaj, por tani ky zakon i vjetër është kthyer në modë. Rutina na detyron që