Tag "geron"

Arrestohet për vrasje Geron HasanbelliGeron Hasanbelli arrested for murder

Forcat Operacionale të Kërkimit kanë vënë në pranga në Tiranë shtetasin Geron Hasanbelli, i dënuar me 21 vjet burg për një vrasje dhe plagosje, krime të kryera në Belgjikë. Geron