Tag "geroge soros"

Erion Veliaj në takim me Soros. Zbulohet axhenda

Me datë 7 dhe 8 janar kryebashkiaku i Tiranës do të zhvillojë një takim me George Soros ku do të flasin në forumin ekonomik në Sri Lanka. Në këtë forum