Tag "germadhe"

Kthehet në gërmadhë materniteti i Pogradecit. Mjekët kërkojnë rikonstruksion

Mungesa e investimeve ka çuar drejt rrënimit godinën e maternitetit në qytetin e Pogradecit. Ambientet e brendshme të kësaj ndërtese janë pushtuar nga lagështia dhe myku. Për shkak të amortizimit

Biblioteka e qytetit të Pogradecit, një gërmadhë

Duhej të ishte një tempull dije dhe kulture por biblioteka e qytetit të Pogradecit sot është një gërmadhë. Edhe pse qyteti lidhet ngushte me historinë dhe figurat e njohura që