Tag "germadha mbrapa bashkise"

Hipokrizia e Veliajt. Monumenti servil ndaj Kuvajtit i lënë në mes. (FOTO)

Politika shqiptare e tipit “hodha lumin të dhj** kalin” ka këtë fytyrë. Mesi i kryeqytetit dhe Lal’ Eri ka vendosur të ndërtojë një objekt të do të jetë monumenti i