Tag "gerhitjen"

Ja si të eliminoni gërhitjen

Gërhitja nuk është vetëm një problem shqetësues për sa i përket zhurmës por edhe ka efekte negative shëndetësore si: dhimbje koke dhe tension të lartë. Njerëzit që vuajnë në mënyrë

Reduktojeni gërhitjen me këto ushqime

Një studim i kohëve të fundit ka zbuluar disa ushqime që reduktojnë ndjeshëm gërhitjet gjatë natës. Sipas studiuesve, jo gjithçka varet vetëm nga mënyra e të fjeturit, por një ndikim