Tag "gerhitje"

Shpëtoni nga gërhitja duke pirë këtë lëng

Shumë njerëz kanë probleme me gjumin. Nga ana tjetër ne e dimë se mungesa e gjumit e rrit konsiderueshëm rrezikun për një sërë problemesh shëndetësore. Shpesh njerëzit nuk janë në

Keni probleme me gërhitjen? Zbuloni lëngun magjik

Problemi i shumë njerëzve është gërhitja. Dhe ky problem nuk e pengon vetëm personin, por edhe ata përreth tij. Nëse dikush gërhet me zë aq të lartë sa që ju

Pesë ushqime që i japin fund gërhitjes

Kur partneri ose partnerja juaj gërhet gjatë natës, me siguri nuk e keni të lehtë të bëni një gjumë të qetë. Ne po ju sjellim disa metoda që i japin

Studimi/ Gërhitja, tregues jo i mirë për shtatzëninë

Sipas një studimi të ri, gratë shtatzëna që gërhasin tre apo më shumë net në javë, ka gjasa t’i lindin fëmijët me metodën e prerjes cezariane dhe me peshë të