Tag "gerhitja"

4 këshilla se si ta ndaloni gërhitjen gjatë gjumit

Gërhitja është sikleti më e keq jo vetëm për ju por edhe për personin me të cilin flini. Këshillat e mëposhtme tregojnë disa mënyra për ta ndaluar ose për ta

Një këshillë shumë praktike për të zbehur gërhitjen

Sipas studimit thuhet se ndjekja e një diete me pak kripë, bën që pushimi i natës të jetë më i qetë dhe zhurma e gërhimës të jetë më e zbehtë.

Gërhitja e zhurmshme bën që trupi të ketë më shumë kalori

Shkencëtarët amerikanë kanë zbuluar se gërhitjet e rënda çojnë në marrjen e mbi 2000 kalorive indirekt. Gërhitja e zhurmshme bën që trupi të ketë më shumë kalori. Gërhitja shkaktonte një