Tag "gerge bush"

Familja Bush nuk e duan Donald Trump si president të Amerikës

Për kandidatin e shumë përfolur për president të SHBA-së Donald Trump është shprehur edhe familja Bush. Ish-presidentët George Bush dhe George W. Bush deri tani kanë mbështetur çdo kandidaturë të