Tag "Gerdi McKenna"

Miqtë e vërtetë që gjenden pranë në momentet më të vështira (Video)

Kur njeriu përballet me momente të vështira në jetë janë miqtë e vërtetë ata që gjenden pranë. Gerdi McKenna është një grua jug-afrikane e diagnostikuar me kancer të gjirit dhe