Tag "geraldo guci"

Flet ish gardisti që vidhte karburantet me pistoletë lodër: Ja pse e bëra

“Vendosa të vidhja pikat e karburanteve, sepse kisha borxhe. Shokët më kërkonin paratë dhe unë kisha turp t’i thosha babait. Nën kërcënimin e një arme lodër, shitësit të njërit prej