Tag "Georgia Davis"

Vajza më e shëndoshë në Britani, gjen dashurinë e jetës së saj

Georgia Davis, 23 vjeçe, është vjaza më e shëndoshë në Britani, dhe duket se më në fund ka takuar dashurinë e jetës së saj. Ajo është dashuruar me 43 vjeçarin