Tag "george sorros"

George Soros ka hartuar që në 2013 planin për reformën në drejtësi. Zbardhet dokumenti

Reforma në drejtësi po realizohet e gjitha sipas synimeve dhe planeve të George Soros. “DC Leaks” ka publikuar një dokument me rreth 10 faqe, ku tregohet plani 2014-2017 i Fondacionit

Soros: Evropa ka nevojë për një milion refugjatë çdo vit

Financieri i njohur amerikan me origjinë hungareze, George Soros deklaroi se ”Evropa ka nevojë për një milion refugjatë çdo vit”. “Vendet që do të marrin më shumë refugjatë do të