Tag "george harrison"

Del në ankand kitara legjendare e “Beatles”

Një kitarë elektronike e cila ishte përdorur nga John Lennon dhe George Harrison në pikun e famës së grupit “Beatles” pritet të grumbullojë një shumë mes 200 deri në 300