Tag "george frendo"

“Derisa të jem unë Kisha Katolike nuk hapet më për politikanë”

Gieorgo Frendo, Ipeshkv i Dioqezës së Tiranës dhe Durrësit i ftuar në “Tonight Ilva Tare”, tha se dera e kishës katolike për sa kohë ai do të jetë në krye