Tag "George Fredi"

Loja e çuditshme e Ramës me Vatikanin dhe katoliçizmin shqiptar. Koment nga Armir SHKURTI

Me Vatikanin matet mirë edhe presidenti i SHBA, jo më të tjerët. Sepse ky shtet nuk është ai komplesi 44 hektarësh në një kodrinë, por është i shtrirë në të