Tag "George Bush"

George Bush i dërgon letër vajzës shqiptare me emrin Pavarësi

Ditë më parë, Pavarësie Sopa, një vajzë nga Kosova, e para pas shpalljes së Pavarësisë, i ka dërguar një letër mirënjohjeje presidentit amerikan Xhorxh W. Bush për rolin e tij

Shtrohet në spital ish Presidenti i Amerikës… ja gjendje e tij

Ish-presidenti i SHBA-ve, George H.W. Bush është shtruar në spital. Reuters raporton se Bush ndodhet në spitalin e Hjuston, bazuar në informacionet qe përcjell dhe shefi i zyrës së tij.

George W. Bush mbështet vëllane: Ai do të ishte një president i mrekullueshëm

Ish presidenti amerikan, George W. Bush, është i gatshëm ta mbështese vëllane e tij, Jeb, për çfarëdo vendimi që ky i fundit merr në lidhje me garën presidenciale të vitit

Një tjetër Bush në krye të Shtëpisë së Bardhë?!

George W. Bush ka thënë se vëllai i tij, Jep do të bëhej një president i madh nëse do të ishte në krye të Shtëpisë së Bardhë. Megjithatë ish-presidenti i

Bushi i vjetër, dëshmitar i një martese homoseksuale

Ish presidenti amerikan, George H.W. Bush ka qenë dëshmitari zyrtar në një martesë homoseksuale të dy mikeve të tij, raporton Associated Press duke cituar zëdhënësin e tij të mërkurën. Bush

George dhe Laura Bush bëhen gjyshër

Ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, George W. Bush, ditën e hënë ka përjetuar një nga emocionet më të mëdha të jetës së tij, pasi vajza e tij e