Tag "Geographic"

Konkursi “National Geographic” 2014 , fotografitë fituese

Fituesit e konkursit National Geographic sapo janë shpallur, përsëri këtë vit me disa imazhe të bukura dhe interesante. Propozojmë që ju të zbuloni fituesit nga konkursi me më shumë se