Tag "gentian saliaj"

Kuvend, Gentian Saliaj kryetari i ri i AMA-s

Gjatë votimit në Parlament, Gentian Saliaj u zgjodh në krye të Autoriteti i Mediave Audiovizuale me 79 vota pro dhe një kundër. Ndërsa për kandidaturën e Gentian Skënderaj votuan 3