Tag "gentian kaprata"

Bunkeri i trashëgimisë dhe i fundit i bunkerëve/ Nga Gentian Kaprata

Shkeljet e para ligjore të kryebashkiakut të ri të Tiranës iu rezervuan bunkerit të trashëgimisë. E kam fjalën për ndërtesën në formë piramide, që ndodhet pranë godinës së Këshillit të