Tag "genocidi"

Organizata “Reago” kërkesë Kuvendit dhe Bundestagut gjerman: Njihni genocidin kundër Çamërisë

Organizata “Reago” ka dorëzuar sot në Kuvendin e Shqipërisë dhe në Bundestagun gjerman kërkesën për njohjen e genocidit grek kundër Çamërisë. Në njoftimin e kësaj organizate thuhet se qeveria shqiptare