Tag "genjeu policine"

Gënjeu policinë por e tradhëtoi fatura e qerasë

Policia italiane arestoi një shtetas shqiptar pasi ju gjetë në banesë sasi kokaine dhe hashash. Policia e ndaloi rastësisht atë ndërsa shqiptar rezultoi se nuk kishte leje të rregullt qëndrimi