Tag "genjeshtre"

Kush paguan për gënjeshtrën

Loja dy-tremujore “jo rritet, jo nuk rritet” për çmimin e energjisë elektrike, u shkreh dje. Lajmi është ai që rezervon gjithmonë dhe për gjithçka një qeverisje propagandistike: I keq. Me