Tag "genjeshtrat"

Gënjeshtrat “e bardha” të femrave

Dihet qe ne marredhenie ne cift genjejne edhe femrat, edhe pse me rralle dhe ne menyre me te sofistikuar. Pavaresisht perpjekjeve per te zgjidhur nje debat apo mosmarreveshje ne cift,

15 gënjeshtra që botërisht dihen si të vërteta

15 gënjeshtra që botërisht dihen si të vërteta, i gjeni të rënditura më poshtë. 1. Uji është transparent (i tejdukshëm): arsyeja e ngjyrës bojë qielli të detit është pasqyrimi i