Tag "genjeshtr"

Gënjeshtra e Veliajt per Vitin e Ri, çmimet po rriten

Ndërkohë që na ndajnë pak ditë nga festat e fundvitit, tregtarët kanë rritut çmimet dhe në disa raste edhe me 30% të fruta-perimeve. Dihet se çdo fundvit, tregtarët nisin abuzimeve