Tag "Genis Mëhillaj"

“Porositësit e vrasjeve” shfaqen në listën e të kërkuarve të Interpolit

Andon dhe Genis Mëhillaj, dy kushërinjtë vlonjatë të dyshuar si porositësit e disa prej krimeve të “killerit” Julian Sinanaj, shpallen në kërkim ndërkombëtar për “terrorizëm”. Faqja zyrtare e Interpolit në