Tag "geni"

Studimi/Inteligjent lind, e nuk bëhesh

Një ekip shkencëtarësh të “King’s College” në Londër kanë zbuluar lidhjet që ekzistojnë mes genit dhe “materies gri”. Saktësisht është një gen, që fikson shkallën tonë të memories, vëmendjes dhe