Tag "genc drita"

Gjykata dënon me 5 vite burg kryekomunarin e Bërzhitës Genc Drita

Kryekomunari i Bërzhitës, Genc Drita, dënoheT me pesë vite e katër muaj burg, për akuzën e korrupsionit. Vendimi u dha sot nga Gjykata e Shkallës së Parë. Duke përfituar nga

Prokuroria dërgon në gjykatë dosjen ndaj kryekomunarit të Bërzhitës

Prokuroria për Krime të Rënda ka mbyllur hetimet në lidhje me akuzat për korrupsion ndaj kryetarit të Komunës Bërzhitë, Genc Drita si dhe ndaj vartësit të tij Armando Burri. Dosja