Tag "gëlltitet"

Momenti i rralë kur një vrimë e zëzë tërheq një yll

Pëh here të parë astronomët kanë fotografuar momentin kur një vrimë e zezë tërheq një yll. Ata gjurmuan një yll të madh sa dielli ynë dhe e panë duke u