Tag "gelltit tollumbacen"

Gëlltit tollumbacen, humb jetën nga asfiksia 2 vjeçarja

Ka ngaterruar tollumbacen me biberon duke e gelltitur ate. Nje vogelushe 2 vjec me inicialet M.G i ka humbur vemendjes se edukatoreve te çerdhes dhe ka gellitur tollumbacen. Nga asfiksia