Tag "gei"

Gei i parë i Turqisë kandidon në zgjedhje

Ishte gei i parë që tregoi orientimin e tij seksual haptazi në Turqi, dhe tani ka shpallur kandidaturën zyrtare për Bashkinë e Boulantsak. Sipas mediave turke 43 vjeçari nga Kostandinopoli