Tag "GDP"

Borxhi tani matet me trillion, por pesha ndaj GDP-së ka rënë

Borxhi publik i Shqipërisë tejkaloi që në mars kufirin e 1 mijë miliardë lekëve dhe tani njësia matëse e tij do të jetë trilioni. Të dhënat e fundit zyrtare nga

Itali, GDP do të pësojë rënie

GDP-ja e Italisë, pas rënies me 1.9 për qind të parashikuar për 2013-n, do të ketë një rënie në afate reale prej 9 për qind në gjashtë vitet e fundit,

INSTAT: GDP u rrit 1.7 % në 3-mujorin e 4-t

Prodhimi i Brendshëm Bruto (GDP-ja) në tremujorin e katërt të vitit 2012 u rrit me 1.7 për qind kundrejt tremujorit të katërt të vitit 2011, ndërsa krahasuar me tremujorin e