Tag "gazuara"

Djema, mos pini pije të gazuara

Konsumimi i pijeve të gazuara është i dëmshëm për shëndetin, sidomos për shëndetin e meshkujve. Më poshtë po ju sjellim disa arsye pse janë të dëmshme: Sheqeri – Vetëm një

Pijet e gazuara dhe çaji nuk e zëvendësojnë ujin

Konsumoni ujë për të plotësuar nevojën e trupit. Uji përbën 70% të trupit tonë dhe është një nga lëndët më të pazëvendësueshme për trupin. Nevoja e trupit për ujë mund

Studimi, pijet e gazuara më të rrezikshme nga sa mendonit

Një studim amerikan ka treguar se konsumimi i përditshëm i pijeve me gaz sjell po aq probleme për shëndetit sa edhe cigarja. Pirja e përditshme e pijeve me gaz dhe