Tag "gaztor"

Gaztori i Europës. Nga Aulon KALAJA

Nuk është hera e parë që Rama mer pjesë nëpër konferenca të rëndësishme dhe kthehet duarbosh që andej, pa asnjë rezultat për Shqipërinë, madje kthehet në tabelë qitje dhe objekt